theorielessen

theorieles in turnhout

De meeste leerlingen die willen starten moeten minimaal 17 jaar oud zijn om theorie-examen te doen , kiezen er vaak voor om te beginnen met het theoretische gedeelte eerst theorie halen om te starten met rijles is trouwens niet verplicht.

Tijdens onze theorielessen in Turnhout behandelen we alle onderdelen die aan bod komen bij het theorie-examen. Waar het vooral om draait is dat jij straks de theorie die je geleerd hebt kunt toepassen in de praktijk.5Onze theoriecursussen worden gegeven door de beste en de meest ervaren leraren. De theoriestof wordt uitgelegd op een simpele manier en ook met ezelsbruggetjes en handige tips. Kandidaten die bijvoorbeeld dyslexie hebben scoren al jaren hoog door onze leraren.

Onze leerstof en ervaring zorgt ervoor dat elke kandidaat optimaal en goed voorbereid het theorie-examen in gaat. Dit is meteen ook de reden waarom de meeste kandidaten uit de regio bij ons komen voor theorieles in Turnhout en uiteindelijk rijlessen in Turnhout.

Hoe verloopt theorieles in turnhout

De auto theoriecursus in Turnhout start meestal op zaterdag of zondag om 09.00 en duurt tot 15.30 (Data en tijd kan afwijken).

We behandelen op die 1e dag al een groot gedeelte van de cursus. Op zondag is dan het 2e gedeelte die om 10.00 begint en tot 16.30 duurt. We doen dan het laatste deel van de cursus.

We herhalen alles nog eens en uiteraard ook de proefexamens. Tussendoor is er ook tijd om te pauzeren daar krijg je van ons een hapje en drankje.

De theoriecursus in Turnhout wordt bij ons gegeven in kleine groepen zodat we genoeg aandacht voor onze kandidaten hebben. Een theoriecursus duurt in totaal 12 uur en wordt verdeeld over 2 dagen. Na de 2e dag kan je meteen het theorie-examen doen bij een examencentrum naar keuze. Bekijk hier onze cursusdata.

Theorie-examen informatie

Het theorie-examen aanvragen gebeurd niet online maar je kan gewoon naar het examencentrum gaan om je aan te melden voor het examen.

Hiervoor heb je een geldig legitimatiebewijs nodig en je mag het theorie-examen bij de balie afrekenen je mag enkel met bankcontact betalen.

Het theorie-examen voor de categorieën A, B, C en D zonder vakbekwaamheid bestaat uit 50 meerkeuzevragen waarvan u er minimum 41 vragen juist dient te beantwoorden om te slagen.

Na twee maal niet slagen in het theorie-examen categorie B, dient de kandidaat verplicht 12 uur theorieles te volgen in een erkende rijschool.

Het getuigschrift van onderricht dient voorgelegd te worden vanaf het derde theorie-examen categorie B.  De lessen gevolgd in het kader van rijbewijs op school worden hierbij niet in rekening gebracht. Het theorie-examen voor de categorieën AM en G bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan er minimum 33 vragen juist dienen beantwoord te worden om te slagen.

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden vul dan het aanmeldformulier in.

Voor de formaliteiten is het uiteraard wel handig om naar ons kantoor te komen in Turnhout.

Voor extra informatie over het theorie-examen, kunt u hier vinden. 

Voor informatie mag je ons natuurlijk ook bellen of een bericht sturen via whatsapp. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

theorie halen binnen 2 dagen!

Plan vandaag nog een afspraak in!

onze service

theorielessen

veel individuele aandacht

kleine groepen

slagingsgarantie

persoonlijke begeleiding

Pin It on Pinterest