hulp bij faalangst en dyslexie

faalangst trainingen

Voel je je extreem nerveus, heb je angst om de controle te verliezen of blokkeer je volledig bij de gedachte aan rijlessen en/of een rijexamen? Jij bent niet de enige; faalangst komt heel vaak voor en wij kunnen je helpen met speciale faalangsttrainingen. Daarvoor zijn wij getraind en gecertificeerd zodat je les krijgt in een veilige en vertrouwde sfeer en controle hebt.

dyslexie trainingen

Leren autorijden en uiteindelijk je rijbewijs halen met dyslexie is goed mogelijk met speciale begeleiding. Indien je last hebt van dyslexie, dan heb je moeite om de woorden op de juiste manier en snel te lezen en tegelijkertijd te begrijpen. Het kan voor jou heel lastig zijn om vaardigheden te automatiseren en als vanzelf uit te voeren. Wij zijn hier gespecialiseerd in en kunnen je extra begeleiden om je rijopleiding te voltooien en je te helpen aan het rijbewijs. Autorijschool Step by Step biedt onder andere voor personen met dyslexie extra begeleiding in het leren van de theorie. Je krijgt extra les in de verkeersregels en -tekens in het algemeen. Elke cursus eindigt met een proefexamen om te toetsen wat je geleerd hebt. Vooral voor mensen met dyslexie of andere hindernissen kan het verstandig zijn om gebruik te maken van deze vorm van begeleiding.
De theorieles van autorijschool Step by Step vergroot jouw kans van slagen aanzienlijk. Onder speciale begeleiding van onze rustige en geduldige instructeurs zorgen we ervoor dat je toch je rijbewijs kunt halen. Wij slepen alle leerlingen er doorheen!

Rijschool Step by step in Turnhout biedt onder andere voor personen met dyslexie extra begeleiding in het leren van de theorie. Je krijgt extra les in de verkeersregels en -tekens in het algemeen. Elke cursus eindigt met een proefexamen om te toetsen wat je geleerd hebt.

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

onze service

hulp en begeleiding

faalangst en dyslexie trainingen

gecertificeerde instructeurs

veilig en vertrouwde omgeving

extra begeleiding bij theorielessen

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

Pin It on Pinterest