rijles in turnhout

 

Rijles in Turnhout vanaf 17 jaar

Ben je 17 jaar en wil je beginnen met rijles in Turnhout? Dan ben je bij autorijschool Step by step aan het juiste adres!

Houd er wel rekening mee dat je 18 jaar moet zijn als je zelfstandig wilt oefenen.

Om zelfstandig en zonder begeleider te kunnen rijden moet je dan zeker 20 uur rijles nemen. Als je er klaar voor bent na 20 uren rijles krijg je een attest om minimaal 3 maanden zelfstandig te gaan oefenen voordat je het praktijkexamen kan gaan doen.

Met de rijlessen in Turnhout en omgeving proberen we uiteraard om in alle situaties te komen die je straks zelfstandig ook gaat ervaren.

Onderzoek wijst uit dat als je jong begint met rijden, de kans op ongelukken drastisch afneemt. Daarom richt autorijschool Step by step met de rijlessen in Turnhout en omgeving zich ook op jou!

We houden de lessen betaalbaar en bieden flexibele betalingsmogelijkheden.

(BELANGRIJK!! ALS JE OP JE 17e START HOUD ER REKENING MEE DAT JE PAS EEN ATTEST KRIJGT OM ZELFSTANDIG TE RIJDEN ALS JE 18 BENT! Houd dus rekening met het plannen van je cursus!)

De meeste studenten starten 3 maanden voordat ze 18 worden met de 20 uren pakket.

Onze werkwijze

Een groot voordeel van autorijschool Step by step in Turnhout is dat wij met een groep van zeer ervaren instructeurs werken.

Onze ‘senior’ instructeur heeft  al meer dan dertig jaar ervaring.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je voortgang duidelijk wordt bijgehouden. Wij werken met instructiekaarten die we steeds invullen na de rijles. Zo is voor ons en voor jou altijd te zien op welk niveau je je nu bevindt.

Vanaf de 1e rijles gaan we starten en gericht werken om jou een veilige weggebruiker te maken en zo ook uiteindelijk je rijbewijs binnen te halen.

We doen de rijlessen over het algemeen in bloklessen, een blokles is een dubbele rijles. Waarom dubbele rijlessen? Omdat we vaak rijden in het gebied waar je straks gaat afrijden en dan is het uiteraard handig om dat gebied te gaan verkennen, we komen natuurlijk ook op vele andere plekken, omdat we vinden dat je overal moet kunnen rijden. 

Wil je bij ons komen rijden maar woon je ergens anders? Geen probleem je mag jezelf aanmelden ook al woon je wat verder.

Voor vrije begeleiding mogen we je ook thuis ophalen , maar wil je starten voor het voorlopig rijbewijs dan zal je voor de rijlessen naar Turnhout moeten komen. Dat is zo vastgesteld door de overheid.

Gelukkig is er ook openbaar vervoer en rijden er veel bussen bij ons in de buurt waardoor je bij ons snel kan geraken!

Kom rijden bij Autorijschool Step by step

Autorijschool Step by step in Turnhout is in het leven geroepen met een missie: hoog kwalitatieve rijlessen bieden op een zo flexibel mogelijke manier en tegen een scherp tarief.

Autorijles moet voor iedereen betaalbaar kunnen zijn!

Wij vinden het hartstikke leuk om jou te mogen begroeten als nieuwe leerling bij Autorijschool Step by step!

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor je eerste rijles of schrijf je direct in!

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail info@autorijschoolstepbystep.be, via ons telefoonnummer kantoornummer 014439453 mobiel 0471510971 ook voor Whatsapp of vul het contactformulier in zodat we je terug kunnen bellen.

Tot ziens bij autorijschool Step by step! Volg ons ook op Facebook! En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en acties!

spoedcursus

Begin nu en vraag een spoedcursus aan. Maak nu een afspraak.

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

Pin It on Pinterest