over ons autorijschool step by step

 

daarom step by step

Welkom bij autorijschool Step by Step uit Turnhout. Wij zijn autorijschool Step by step uit Turnhout. Ons team bestaat uit meerdere professionele en ervaren instructeurs/leraren die allemaal erkend zijn door de overheid. Er zijn verschillende manieren om te starten met je theorieopleiding en of de praktijkopleiding. We hebben ook andere situaties , zoals bij een buitenlands rijbewijs omzetten naar een Belgische rijbewijs. Het is dan handig om te weten welke traject je moet gaan volgen. Voor alle informatie kan je bij ons terecht. Meld je nu nog aan!

bedrijfsgegevens

Graatakker 56
2300 Turnhout

Ondernemingsnummer: BE 0685.798.116
Erkeningsnummer: 2827

T: +32 014439453
M: +32 0471510971
info@autorijschoolstepbystep.be

Erkende rijschool

Je wilt gaan starten met het behalen van je rijbewijs en je wilt nu een rijschool kiezen. Waar moet je dan op letten? Bij het kiezen van een autorijschool moet je onder andere letten op: of een rijschool erkend is – met vaste instructeurs werkt – of een rijschool met instructiekaarten werkt  om jouw vooruitgang bij te houden – flexibele tijden heeft .

Wij bij Turnhoutse autorijschool Step by Step gebruiken deze punten en meer. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wat vooral ook belangrijk is dat we onze leermethode aanpassen aan jouw leerstijl. Dat doen we omdat je dan sneller leert en de kans dat jij dan in 1 keer slaagt voor je praktijkexamen is aanzienlijk groter. Ben je dus op zoek naar een professionele erkende rijschool met de beste service? Meld je dan aan bij erkende rijschool Step by Step uit Turnhout. Jij doet je best en wij doen de rest 😉

Lees meer over onze autorijschool en vrije beleiding.

hier staan we voor

onze service

Wij onderscheiden ons met de beste service en hoge kwaliteit rij- en theorielessen.

Hoog slagingspercentage

Ervaren instructeurs

Beoordeeld met een 9

Vaste instructeurs

hoge slagingspercentage gegarandeerd

spoed cursus

Slaag nu met onze spoedcursus van 20 uur. Binnen drie weken afgerond en uw rijbewijs in bezit.

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Pin It on Pinterest