spoedcursus rijbewijs

 

Spoedcursus rijbewijs Turnhout

Jij wilt om welke reden dan ook met spoed je rijbewijs  (voorlopig rijbewijs 20 uren) halen? Bij autorijschool Step by Step kan dat met een spoedcursus rijbewijs al binnen 3 weken en ook nog eens met het meest voordelige tarief! Al onze instructeurs zijn ervaren en getraind om zo’n spoedcursus tot een succes te brengen en jou daarmee een veilige weggebruiker te maken.

Wat is er nou belangrijk, voordat je gaat starten met een spoedcursus?

Voordat je start met je spoedcursus van 20 uren is het belangrijk dat je het theoretische gedeelte al hebt afgerond. Anders kunnen we geen attest meegeven nadat je het praktische gedeelte hebt afgerond. Het is belangrijk dat je bij een spoedcursus voldoende beschikbaar bent om rijlessen te kunnen nemen. Anders komen we niet aan de 20 uren binnen die 3 weken.

Wat houdt het allemaal in?

Bij een spoedcursus is het altijd zo dat je meerdere uren per week in de auto zit. Meestal is dit in de 1e week 8 uren, 2e week 6 uren en de 3e week ook 6 uren. Soms kan het zo zijn dat 20 uren niet voldoende is, we zullen je dan tijdig informeren en in die 3 weken vaker gaan rijden zodat we toch binnen 3 weken klaar zijn.

Mocht je andere wensen hebben wat betreft de indeling van de spoedcursus, dan is dat bij ons geen enkel probleem en rekenen we ook niets extra. Tijdens de spoedcursus rijbewijs behandelen we alle onderdelen die je in de praktijk tegen kan komen. Het is eigenlijk de standaard 20 uren cursus maar dan versneld. Tijdens de  spoedcursus rijbewijs in Turnhout rijden we naar verschillende plaatsen. Een aantal plaatsen waar we zullen gaan rijden zijn buiten Turnhout om zijn Geel, Kasterlee, Mol, Balen, Herentals, Hoogstraten en meerdere plaatsen. Ook is de kans groot dat we tijdens de spoedcursus rijbewijs naar Antwerpen zullen rijden om te trainen hoe je om moet gaan met druk verkeer.

Houd er wel rekening mee dat je naar ons kantoor in Turnhout moet komen om rijlessen te kunnen volgen. Rijscholen mogen leerlingen niet thuis ophalen vandaar.

Meer informatie?

Heb je vragen over de spoedcursus rijbewijs in Turnhout en omgeving ? Dan horen we dat natuurlijk graag van je. Neem gerust contact met ons op of mail (info@autorijschoolstepbystep.be) of bel (kantoor 014439453 of mobiel 0471510971).

Meer Informatie nodig over het behalen van het rijbewijs ?

https://www.vlaanderen.be/rijbewijs-b-voor-auto/rijbewijs-b-behalen-stap-voor-stap

 

 

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een spoedcursus!

spoedcursussen

binnen drie weken je rijbewijs

beschikbaar in vele regio's

binnen 3 weken afgerond

indeling naar eigen wensen mogelijk

Pin It on Pinterest