Snel je rijbewijs halen

Jij wilt om welke reden dan ook met spoed je rijbewijs halen? Bij Dutch Driving kan dat met een spoedcursus rijbewijs al binnen 10 dagen en ook nog eens met het meest voordelige tarief! Al onze instructeurs zijn ervaren en getraind om zo’n spoedcursus tot een succes te brengen en jou daarmee een veilige weggebruiker te maken.

Bekijk onze acties!

Wij hebben regelmatig acties. Bekijk ze hier.

spoedcursussen

Bij een spoedcursus is het altijd zo dat je meerdere uren per week in de auto zit. Als voorbeeld geven we de 10-daagse spoedopleiding:

De 10-daagse spoedcursus bevat 25 rijlessen. Tot en met de 9e dag rijd je 24 lessen. De laatste les (les 25) bewaar je voor de dag dat je afrijdt. Dan heb je net voor het examen nog een les om de laatste dingen door te nemen (onder de motorkap kijken en de knopjes en lampjes doornemen). Ook de andere spoedcursussen worden dus zo ingedeeld, met meerdere uren per dag in de auto.

Mocht je andere wensen hebben wat betreft de indeling van de spoedcursus, dan is dat bij ons geen enkel probleem en rekenen we ook niets extra. De spoedcursussen worden in verschillende regio’s gegeven. Een aantal regio’s waar we rijden, zijn Haarlem, Alkmaar, Almere, Leiden, Utrecht en Amsterdam. Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Heb je vragen over één van de spoedcursussen rijbewijs? Dan horen we dat natuurlijk graag van je. Neem gerust contact met ons op of mail (info@autorijschoolstepbystep.be) of bel ons (+32 014439453). Je kunt je ook direct inschrijven voor onze spoedcursussen. Tot ziens in de auto!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een spoedcursus!

spoedcursussen

binnen drie weken je rijbewijs

indeling naar eigen wensen mogelijk

binnen 3 weken afgerond

beschikbaar in vele regio's

Pin It on Pinterest