Beste service en kwaliteit

Service hoog in het vaandel

Wat maakt ons nou anders dan de rest? Om te beginnen vinden we dat we bereikbaar moeten zijn voor iedereen die vragen heeft over theorie, praktijk of andere verkeerszaken. Daarom zijn onze openingstijden veel ruimer dan andere rijscholen. Dat is een stukje service die je moet bieden vinden wij. We werken met instructiekaarten die jouw ontwikkelingen nauwkeurig bijhoud. Zo kunnen we altijd zien waar jij je bevind in de opleiding (stel je voor dat je instructeur een keer ziek is, dan weet zijn vervanger meteen waar je bent gebleven). We werken ook met vaste instructeurs, dat is veel prettiger dan elke keer met iemand anders rijden.

Er zijn duidelijke afspraken als de instructeur ziek is, we proberen altijd een vervanger te regelen en anders een extra inhaalmoment. Onze instructeurs zijn verplicht minimaal een slagingspercentage te hebben van 75% (die in 1 keer slaagt). Ook krijgen de instructeurs bij ons extra training om de kwaliteit te waarborgen.

Erkende instructeurs

Wij werken alleen met instructeurs die wettelijk het recht hebben om rijles te geven. Dat kun je buiten de professionele begeleiding zien aan de brevetten die ze altijd bij zich hebben tijdens de rijlessen.

Daarom slaag je bij Autorijschool Step by Step

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Scherpe tarieven
  • Direct starten
  • Duidelijke afspraken